• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Outplacement

Et outplacement-program er en struktureret proces, der hjælper en afskediget medarbejder med hurtigst muligt at opstarte og gennemføre en effektiv og målrettet jobsøgning.

Før den egentlige jobsøgning kan begynde, er det vigtigt at få afklaret sin egen situation, samt at få gjort sig bevidst om, hvad man kan – og hvad man vil. Medarbejderen får et klart billede af sin egen personlige situation og samtidig et godt overblik over sine kompetencer og muligheder.

Hansen Tofts individuelle outplacement-programmer og gruppebaserede workshops dækker ethvert behov for outplacement, og vore programmer henvender sig derfor til medarbejdere på alle niveauer.

Medarbejderen vil ved hjælp af værktøjer og analyser gennemgå alle relevante jobsøgningsaktiviteter. Udarbejdelse af karriereplatform og jobmål, en nøje gennemgang af CV og ansøgninger – målrettede såvel som uopfordrede, internettets muligheder, betydningen af det personlige netværk samt udarbejdelse af handlingsplan. Herudover gennemgås efter behov forskellige tests, der har til formål at afdække kandidatens kompetencer således, at jobsøgningen bliver målrettet, selektiv og realistisk.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk