Generel politik om beskyttelse af personoplysninger

Dine oplysninger er i trygge hænder

Vores aktiviteter indebærer i høj grad behandling af personoplysninger, herunder i forhold til kandidater, kunder og medarbejdere.

Hansen Toft A/S optræder således både som dataansvarlig og som databehandler i forskellige sammenhænge.

Vi har derfor implementeret databeskyttelsesreglerne, herunder især databeskyttelsesforordningen (GDPR), som led i vores løbende arbejde med at optimere sikkerheden for vores kandidater, kunder og medarbejderes fortrolighed.

Internt

Vi har vedtaget interne politikker og retningslinjer, der sikrer, at dine personoplysninger er godt beskyttet hos os. Vi har desuden fastsat både tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at dine personoplysninger behandles sikkert.

Vores it-systemer overvåges løbende og kontrolleres for at sikre, at den tekniske sikkerhed er høj samt for at sikre, at vi så vidt muligt anvender de bedste og meste sikre tilgængelige løsninger.

Vi indsamler personoplysninger

Når Hansen Toft A/S indsamler personoplysninger, sikrer vi, at de registrerede i den forbindelse modtager de oplysninger, de har krav på efter databeskyttelsesreglerne.

Indsamling fra kandidater, kunder og medarbejdere foregår således i separate processer, der er designet til at sikre, at vi har det fornødne behandlingsgrundlag samt yder den rette sikkerhed og fortrolighed i den forbindelse.

Kontaktoplysninger

Har du spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakt os på telefon og mail:

Telefonnummer: 7025 0407

Mail: mail@hansentoft.dk