• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Search & Selection

Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og valg mellem flere topkvalificerede kandidater, hver gang.

Hansen Toft er specialiseret i Search & Selection af topledere, ledere og tunge specialister. Og laver +300 ansættelser om året, primært i Danmark, men også internationalt.

Vi tilbyder 2 års garanti på ansættelser – baseret på høj træfsikkerhed og langtidsholdbare kandidater. Vi ønsker at stå på mål for vores anbefaling og vil gerne tage et betydeligt medansvar for, at vores kandidat får succes i stillingen og virksomheden. Læs mere om vores 2-årige garanti her.

Vores ansættelsesforløb er en 2-vejs proces. Virksomheden skal vælge kandidaten til jobbet – og kandidaten skal vælge både virksomheden og jobbet. Vi klæder begge parter på undervejs i processen og understøtter det optimale og langtidsholdbare match.

Vi har egen Research-afdeling og benytter alle relevante tiltrækningsmetoder og kanaler – tilpasset målgruppen og opgaven. Vores processer er gennemprøvede, og vores konsulenter er blandt de mest kompetente og erfarne i branchen. Læs mere om vores Search & Selection proces her.

Internationale Search & Selection opgaver løses i tæt samspil med et netværk af store, internationale Search & Selection virksomheder. Læs mere om international Search & Selection her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk