Moving People. Moving Business

Vi tiltrækker og udvælger topkandidater til nøglepositioner hos vores kunder for at skabe bedre forretningsmæssige resultater. Læs mere under Executive Search.

Vi analyserer og udvikler forretning, lederteams og ledere for at give vores kunder mulighed for at løfte ledelsespræstationen lige præcist der, hvor det har størst effekt. Læs mere under Leadership Consulting.

Most Valued Business Partner

Vi er managementkonsulenter med en bred og dyb forståelse af forretning, organisation og ledelse.

Vi skaber værdi for vores kunder via konstruktiv og udfordrende rådgivning og sparring på vores kompetenceområder – forretning, organisation og ledelse.

Vi hjælper med at afdække og konkretisere behov samt med at finde og vurdere konkrete løsningsmuligheder. Vi påtager os at løse opgaverne, hvis de er inden for vores kernekompetence. Hvis ikke, siger vi fra og hjælper gerne med at anbefale andre.

I samarbejdet med vores kunder – men også internt og i samspillet med vores partnere – lægger vi betydelig vægt på, at et værdiskabende samarbejde grundlægges på klare værdier.

Respekt

Vi lægger vægt på at forstå, før vi bidrager, og med respekt for den historie, der har gjort den enkelte og virksomheden til det, den er. Derudover har vi en grundlæggende tro på, at de fleste mennesker ønsker at gøre deres bedste.

Integritet

Vi siger, hvad vi mener – også når det er ubehageligt. Vi føler os forpligtigede til at udfordre vores kunders tænkning, synspunkter og handlinger for at skabe bedre resultater. Konstruktivt og med styr på etikken.

Professionalisme

Vi er ambitiøse – på egne og på vores kunders vegne, og vi stiller skarpt på den nytteværdi, vores kunder oplever – både i processen og med resultatet. Vi gør det, vi siger – vi holder, hvad vi lover.

Konsulenthus i vækst

Hansen Toft A/S er etableret i 2001 i Aarhus. Vi har i dag kontorer i Aarhus, Kolding og København med 42 medarbejdere, samt i Schweiz sammen med andre europæiske Searchpartnere.

Hansen Toft har været i stabil vækst og haft sorte tal på bundlinjen i alle årene siden opstarten. Virksomheden ejes af 10 partnere, der alle er aktive i virksomheden.

Hansen Toft består derudover af konsulenter med mange års erfaring inden for Management Consulting og forretningsudvikling, herunder Executive Search og Leadership Consulting.

Samarbejde

Som kunde vil du altid have en konsulent, der fra vores side er ansvarlig for samarbejdet.

Du vil sikkert også fra tid til anden være i dialog med vores kompetente researchere og vores dygtige administration – ikke mindst. Det er dem, der binder enderne sammen – i forhold til jer som kunder, men også på de indre linjer hos os.


Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.