Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstationen på de forretningskritiske områder.

Udvikling af ledernes præstation bør altid have et forretningsmæssigt udgangspunkt. På hvilke områder ønsker vi at skabe bedre resultater, og hvad vil det kræve af vores lederteam og vores ledere, som de ikke leverer i dag? Lederudvikling kan have fokus på lederteamet såvel som de individuelle ledere.

Vi facilliterer Lederudviklingsprogrammer, der typisk løber over 6-12 måneder og involverer et fuldt lederteam. Programmerne skaber ekstraordinære resultater for vores kunder. Return-on-Investment ligger typisk på 5-10 gange pengene igen, men kan også være højere. Læs mere om vores lederudviklingsprogrammer her.

Vi har gennem årene været coach og sparringspartner for flere hundrede ledere på alle ledelsesniveauer hos vores kunder – typisk i forløb over 4-6 måneder. Målet er ledere, der lærer hurtigt – og løser komplekse udfordringer i jobbet – på samme tid. Læs mere om 1 til 1 Lederudvikling her.

Vi oplever, at ledere udvikler sig hurtigere i “action” og “on-the-job” sammenlignet med den læring, ledererne kan opnå på uddannelser og kurser og efterfølgende skal oversætte til hverdagen. Ved at koble forretningsudvikling og lederudvikling skaber vi unikke forretningsmæssige resultater hos vores kunder med fokus på top- og bundlinje.

 

 

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk