Vi finder og udvælger topledere – og udvikler ledelsespræstation. I tæt samspil med bestyrelsen og direktionen hos vores kunder.

Hansen Tofts Executive program er målrettet vores kunders top management team. Dels i form af fortrolig forretningsmæssig sparring, dels ved at tilføre nye, stærke ledelsesressourcer og dels ved at facilitere forandringsprocesser, der flytter forretning.

Vi gennemfører 90 ansættelser af direktører og topkvalificerede bestyrelsesmedlemmer til vores kunder årligt. Læs mere om Executive Search & Selection her eller mere om Board Search & Selection her.

Vi vurderer sammensætning og udviklingspotentiale i management teams med sigte på at skabe et højt ydende team, der kan udvikle – og ikke mindst eksekvere – virksomhedens strategi. Læs mere om Management Assesment her.

Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere og arbejde smartere. Målet er at skabe ekstraordinære resultater – ved at nytænke, forandre og forankre, mens hverdagen kører og forretningen drives. Læs mere om Strategiudvikling her eller mere om Organisationsudvikling her.

Vi faciliterer Lederudviklingsprocesser for at udvikle det fulde potentiale i et lederteam eller hos en individuel leder – og sideløbende fokusere indsatserne til de områder, der skaber størst forretningsmæssig værdi. Processerne flytter bundlinje og skaber return-on-investment på 5-10 gange pengene igen – eller mere. Læs mere om Lederudvikling her.

Vi understøtter desuden vores kunder som fortrolige rådgivere og sparringspartnere. Det kan handle om forretning, ledelse eller måske karrieren. Læs mere om Executive Coaching & Sparring her eller mere om Executive Outplacement her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk