Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater.

Udgangspunktet er vores kunders forretning og ønsket om at styrke den. Vi skræddersyer alle forandringsprocesser til de forretningskritiske mål, der skal løftes.

Vi arbejder med Strategiudvikling og eksekvering – hver for sig eller integreret – og altid i tæt samspil med den adm. direktør og lederteamet i virksomheden.
Læs mere om strategiudvikling her.

Vi arbejder med Organisationsudvikling med afsæt i virksomhedens struktur, kerneprocesser og supportprocesser. Målet er bl.a. at trimme og strømline de forretningskritiske processer, så de præcist afspejler, hvad virksomheden ønsker at opnå i markedet.
Læs mere om organisationsudvikling her.

Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente. Udvikling af direktionen/ lederteamet og den enkelte leder er en integreret del af vores forandringsprocesser.
Læs mere om Lederudvikling her.

Vi beregner altid Return on Investment (RoI) på projekterne. Typisk vil RoI ligge på mellem 5-10 gange pengene igen, men vi har også eksempler på, at vores kunde opnår helt op til 30 gange pengene tilbage. RoI beregningerne laves altid sammen med – og godkendes af – vores kunde.

Vores management konsulenter veksler mellem rollen som katalysator, sparringspartner og coach – for lederteamet som helhed og for de individuelle deltagere efter behov.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk