Her kan du høre udvalgte blogs som podcasts

Bestyrelsen betyder mere end nogensinde

22. august 2023
//

CEO’ens rolle er under forandring. Det samme er bestyrelsens, og det stiller nye krav til sammensætningen og de enkelte medlemmer.

Fremtidens CEO er et fembenet lam

1. maj 2023
//

Fremtidens kaos og konstante forandringer stiller flere krav til toplederen, end én person nogensinde vil kunne opfylde. Så hvad gør vi?

Fra stålleverandør til strategipartner – historien om at frigøre en virksomheds poten...

9. november 2022
//

Gad vide, hvor mange virksomheder, der egentlig har støbt et solidt fundament for både velstand og vækst, men har ladet det sande til i stedet for at bygge en sund forretning ovenpå det?

Tre år efter milliard-fusionen: Niels Duedahl om transformation, vækst og Norlys’ led...

30. august 2022
//

”En fusion er en kæmpe transformation af to virkeligheder. Den helt store transformative udfordring er at skabe en tredje virkelighed, som er bedre end det, alle kom fra," siger Norlys' CEO, Niels Duedahl.

Her er dine 7 bedste muligheder som leder-kandidat i et rødglødende jobmarked

3. maj 2022
//

Udbuddet af lederstillinger har aldrig været større end nu. Har du overvejet, hvilke muligheder det giver dig? Ellers får du syv gode bud lige her.

Kampen om ledelsestalenterne er historisk hård – her er 7 gode råd til, hvordan du vi...

10. februar 2022
//

Der er rift om talenterne i danske erhvervsliv, og det stiller nye krav til både ledere og virksomheder. Læs her, hvad du skal være særligt opmærksom på.

Derfor skal du ikke kun gøre, hvad du siger

2. november 2021
//

Man kan fejre et jubilæum på mange måder; bare ikke, når der er corona. Så i stedet for pomp og pragt gav vi hinanden en intern historietime. Kom med på skolebænken her.

Virksomhed i udskældt branche vinder kampen om både kandidater og kunder – se hvordan...

30. september 2021
//

Plastvirksomheden Letbek har skabt en troværdig fortælling om plast som et bæredygtigt materiale og sig selv som klima- og miljøforkæmper, og det tiltrækker både kandidater og kunder i massevis

Sådan kan verdensmål og cirkulær økonomi booste din forretning

24. juni 2021
//

Der er uanede forretningsmuligheder i den cirkulære økonomi. Læs her, hvordan to traditionsrige virksomheder skaber bæredygtig vækst.

Derfor bliver de bedste ledere ikke altid ledere

14. april 2021
//

Der kan være stor forskel på, hvor gode, vi tror, vi er til noget, og hvor gode vi faktisk er. Men hvad betyder det? For headhuntere, virksomheder og medarbejdere?