• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Blog

 • Sådan får du mere ud af dine forhandlinger

  Hvor bevidst er du om dine evner som forhandler? Og hvor meget ved du om, hvordan dine medarbejdere forhandler på vegne af virksomheden? Mange topledere overvurderer deres egne evner som forhandlere, samtidig med at de undervurderer betydning af håndværket. Det kan være en kostbar kombination.

  Læs hele indlægget her
 • Den gode leder har disse 5 personlige egenskaber

  “Det kunne være spændende at se dig formulere de 5 vigtigste egenskaber, en leder skal besidde i dag”, var der en, der skrev som kommentar til Karl Kristian Hansens forrige blogindlæg. Udfordringen er accepteret. Her kommer hans svar: Den gode leder har disse 5 personlige egenskaber.

  Læs hele indlægget her
 • Her er 5 forældede myter om topledelse

  Din track record er ikke i sig selv afgørende for, om du får toplederstillingen – og får succes i den. For du kan ikke navigere efter fortidens meritter i fremtidens forretningslandskab. Ledelse i dag, og i fremtiden, handler i højere grad om, hvem du er, altså dine personlige egenskaber, og hvordan de egenskaber ruster dig til at navigere og lede i en tilstand af konstant forandring.

  Læs hele indlægget her
 • De fleste virksomheder ved ikke, hvor de tjener deres penge

  Langt de fleste virksomheder ved ikke, hvor de i virkeligheden tjener – og taber – penge. Det hævder tidligere topchef Jørgen Peter Sørensen. Han forklarer også hvorfor, og bedst af alt kan du i dette blogindlæg downloade et white paper, der hjælper dig med at få det fulde økonomiske overblik og accelerere væksten i din virksomhed.

  Læs hele indlægget her
 • Årets leder: Mere mod og mindre kage, tak!

  Årets leder 2017, Niels Buus, efterlyser mere mod og mindre kage i danske virksomheder. Læs hvorfor, og læs hvordan han leder virksomheden GomSpace, der på fire år er vokset fra 10 til 178 ansatte og har en årlig vækstrate på 70 procent.

  Læs hele indlægget her
 • Ærlighed varer længst – og er nøglen til vækst

  Sig tingene, som de er, og levér som lovet. Med gammeldags dyder som ærlighed og ordholdenhed, og sammen med dedikerede medarbejdere, har Bo Lybæk på 10 år rekonstrueret den globale EMS-virksomhed GPV efter en konkurs og styret virksomheden ind i en periode med voldsom vækst. Læs med her, når Bo Lybæk fortæller om både GPV’s og sin egen udvikling.

  Læs hele indlægget her
 • Væksteventyr kræver fokus, fællesskab og eksekvering

  Robotvirksomhed i vildt væksteventyr. Virksomheden Mobile Industrial Robots (MiR) i Odense er bare tre år gammel, men forventer allerede i 2018 at runde en omsætning på mindst 200 mio. kr. og at fordoble antallet af medarbejdere til over 100. Hvordan håndterer en så ung organisation med mange nyuddannede medarbejdere en så voldsom vækst? Vi har fået CEO Thomas Vistis opskrift på succesen. Værsågod, og god læselyst!

  Læs hele indlægget her
 • Eksplosiv vækst kræver et stærkt DNA

  Møbelvirksomheden Holmris Group har opkøbt 15 virksomheder, udvidet medarbejderstaben fra 40 til 320 og øget omsætningen fra 60 til 800 mio. kr. Alt sammen på bare 6 år. Læs direktør Henrik Holmris’ fortælling om, hvordan man leder en traditionsrig virksomhed gennem så eksplosiv vækst.

  Læs hele indlægget her
 • Kære CEO: Brug din bestyrelsesformand

  ”En CEO skal se sin bestyrelse som en sparringspartner og ikke som et kontrolorgan.” Det mener den garvede bestyrelsesformand Jens Jørgen Madsen. Læs her hvorfor, og få andre gode råd til, hvordan du som CEO sikrer maksimal værdi i samarbejdet med din bestyrelse.

  Læs hele indlægget her
 • Sådan bliver du en god bestyrelsesformand

  Har du ambitioner om en bestyrelseskarriere? I dette indlæg på vores blog giver den tidligere Grundfos-CEO og CFO, Jens Jørgen Madsen, der i dag er formand for bestyrelserne i Sanistål, PNO Holding og Eltronic og tidligere i Velux samt 25 forskellige Grundfos-selskaber over hele verden, gratis rådgivning og inspiration.

  Læs hele indlægget her
 • Mest læste indlæg

 • Nyhedsbrev

  Hold dig opdateret med nye blogindlæg om effektiv ledelse og bestyrelsesarbejde samt nyheder ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som vi udsender ca. én gang i måneden.

  Tilmeld dig nyhedsbrevet
 • linkedIn
 • 2 års garanti
  Markedets bedste garanti
  på ansættelser – 2 år
  Internationalt netværk