Velkommen til Hansen Toft

Hansen Toft er en af Danmarks største og mest solide headhunter-virksomheder. I 2020 modtog vi vores tredje Gazelle-pris, og efter mere end 20 års konstant udvikling og vækst er vi nu den headhunter, der finder flest direktører til dansk erhvervsliv.

Vil du være med?

Men vi nøjes ikke med at jagte og udvikle de største erhvervstalenter til vores kunder. Vi er også altid på udkig efter nye konsulenter, researchere og koordinatorer, der kan understøtte Hansen Tofts rivende udvikling, og som brænder for at udvikle danske virksomheder.

Og måske er det dig, vi mangler. Læs videre og bliv klogere på os og ikke mindst, hvad det vil sige at arbejde hos Hansen Toft. Det er vi 50 medarbejdere, der allerede gør på vores tre lokationer i Aarhus, København og Kolding. Nederst på siden finder du et interview med tre af dem, der fortæller om deres baggrund, og hvorfor de er en del af Hansen Toft.

Allerførst vil vi gerne dele vores kernefortælling, som forklarer, hvorfor vi laver det, vi gør. Kan du se dig selv i den, og vil du gerne være med til at udleve den, så er det på tide, vi møder hinanden.

Headhunting i øjenhøjde

Vi tror på, at hver eneste ansættelse skal gøre en synlig forskel – både for virksomheden og kandidaten. At den skal flytte noget ved at tilføre virkelyst, passion og kompetencer til begge parter – og ultimativt skabe vækst. Både menneskelig og forretningsmæssig.

For os handler Executive Search ikke bare om at finde den gode kandidat, der kan løse opgaven. Det handler om at finde den bedste kandidat, der respektfuldt og hurtigt flytter både sig selv og virksomheden. Det handler om at flytte mennesker både fysisk og mentalt, så de både oplever og skaber udvikling og vækst.

Det er det, vi kalder:
Moving people. Moving business

Vi brænder for at se vores kandidater trives og toppræstere i deres nye stilling, så både de og virksomheden vokser. Vi følger med og følger op, for vi tror på, at kontinuitet i ledelsen skaber de bedste resultater. Derfor er vores ambition altid at skabe varige relationer og langvarige ansættelser.

Vi besætter 130 direktørstillinger og bestyrelsesposter og flere end 300 lederstillinger i danske virksomheder hvert år. Det kræver dels en oprigtig nysgerrighed og respekt for andre mennesker, og hvad der driver dem, dels en dyb forretningsmæssig forståelse for virksomhedens strategi. Derfor lytter vi nysgerrigt og udfordrer begge parter vedholdende. Vi tror på det, vi gør, og ikke mindst måden, vi gør det på. Vores træfsikkerhed er så høj, at vi som den eneste danske headhunter tilbyder to års garanti på alle ansættelser.

Der er det, vi kalder:
Ordentlighed i øjenhøjde

Indsigt og forståelse styrkes over tid, og derfor skaber vi dybe, fortrolige og blivende relationer til både kandidater og kunder. Det gør os til en værdsat sparringspartner for bestyrelser, ejere og direktioner i virksomheder over hele Danmark og for kandidater, der deler vores passion:

At få mennesker og virksomheder til at vokse.


Vejen til og hverdagen hos Hansen Toft

Researcheren
”Man kan virkelig se, når man lykkes”

Cecilie Hamp er Team Lead & Research Consultant. Sammen med sine kolleger skal hun finde kandidaterne, vække deres nysgerrighed og hjælpe dem igennem processen.

Læs mere om Cecilies baggrund og hverdag her.

Konsulenten
”Værdier, resultater og familie går hånd i hånd”

Anders Malthe Lauridsen var med til at grundlægge Hansen Tofts research-afdeling for mere end 10 år siden. I dag er han headhunter og partner i virksomheden.

Læs mere om Anders’ baggrund og hverdag her. 

Koordinatoren
”Hvis du får en idé, så vær klar til at realisere den”

Mette Juhl Nielsen er faglig leder for vores team af projektkoordinatorer, som hun selv har været en del af, siden hun blev ansat i 2016.

Læs mere om Mettes baggrund og hverdag her.


Ønsker du at høre mere?

Hvis du vil vide mere om arbejdet som researcher, er du velkommen til at kontakte vores Senior Research Consultant, Helle Kjærgaard Grüner, på 4412 2016

Hvis du vil vide mere om Hansen Toft og arbejdet som konsulent, er du velkommen til at kontakte vores CEO, Karl Kristian Hansen, på 2028 5494.

Hvis du vil vide mere om arbejdet som koordinator, er du velkommen til at kontakte vores Back Office Manager, Mette Juhl Nielsen på 4412 1787.

Researcheren
  • ”Man kan virkelig se, når man lykkes”
  • Cecilie Hamp er Team Lead & Research Consultant. Sammen med sine kolleger skal hun finde kandidaterne, vække deres nysgerrighed og hjælpe dem igennem processen.
  • Læs mere om Cecilies baggrund og hverdag her.
Konsulenten
  • ”Værdier, resultater og familie går hånd i hånd”
  • Anders Malthe Lauridsen var med til at grundlægge Hansen Tofts research-afdeling for 10 år siden. I dag er han headhunter og partner i virksomheden.
  • Læs mere om Anders’ baggrund og hverdag her.
Koordinatoren
  • ”Hvis du får en idé, så vær klar til at realisere den”
  • Mette Juhl Nielsen er faglig leder for vores team af projektkoordinatorer, som hun selv har været en del af, siden hun blev ansat for fem år siden.
  • Læs mere om Mettes baggrund og hverdag her.
Blog