Værdier, resultater og familie går hånd i hånd

For mere end 10 år siden var Anders Malthe Lauridsen med til at grundlægge Hansen Tofts research-afdeling, der i dag er branchens største. I dag er han en af 12 medejere af virksomheden og har som managementkonsulent og headhunter opbygget sin egen kundeportefølje.

Som konsulent og partner i en af Danmarks største headhuntervirksomheder arbejder han hårdt og målrettet med at udvikle sin kundekreds af danske virksomheder via rådgivning og Executive Search. Samtidig er Anders Malthe Lauridsen også familiefaren, der både henter og bringer.

At gøre mennesker gladere

Den tidligere professionelle badmintonspiller ved en del om at prioritere sin tid og arbejde målrettet for at skabe resultater. Den viden udnytter han til fulde hos Hansen Toft, hvor han begyndte som Research Consultant i 2012 og i dag er Management Consultant, partner og medejer.

”Jeg driver og udvikler mine egne kunder ud fra relationer – både personlige og professionelle. For mig er det netop arbejdet med mennesker, der er kernen i indsatsen for at udvikle virksomheder gennem rådgivning og Executive Search. Helt grundlæggende laver jeg det, jeg gør, fordi jeg kan lide at være med til at gøre mennesker gladere. At være med til at flytte dem, så de udvikler sig og samtidig er med til at udvikle den virksomhed, jeg matcher dem med. Det betyder meget for mig. Og så elsker jeg, at jeg selv driver min dagligdag,” siger han.

Måles på både resultater og værdier

Anders Malthe Lauridsens menneskelige og værdibaserede tilgang til den til tider benhårde profession som headhunter er måske også forklaringen på, at det netop er Hansen Toft, der er blevet omdrejningspunktet for hans anden professionelle karriere, efter han lagde badmintonketsjeren på hylden. 

”Jeg har altid godt kunne lide, at værdier og resultater går hånd i hånd. Det gør de her. Der er fokus på professionalisme, ordentlighed og resultater i alt, hvad vi gør, og det passer mig rigtig godt. Jeg er vant til at blive målt på mine resultater, men jeg kan også godt lide, at det handler om mere end det,” siger han og tilføjer:

”Og så kan jeg godt lide, at vi har en flad organisation, hvor man kan sige sin mening, få indflydelse og handle hurtigt.”

Netværk som ringe i vandet

En stor del af Anders Malthe Lauridsens faste kundeforhold har holdt i mange år. Ifølge ham skyldes det både Hansen Tofts stærke værdier og den måde, han får sine kunder på.

”Det begynder stort set altid med en eller anden form for personlig relation til mennesker, jeg har mødt gennem tiden. Alle er en del af mit personlige eller professionelle netværk, og det udvider sig jo hele tiden som ringe i vandet. Så sent som i går besøgte jeg for eksempel en tidligere bekendt fra Thy, hvor jeg er vokset op. Han er nu administrerende direktør i en virksomhed og dermed en potentiel kunde for Hansen Toft og for mig,” fortæller han.

Faste forhold

Andre kunder har Anders Malthe Lauridsen haft lige siden han blev Management Consultant og senere medejer og har gennemført snesevis af ansættelser for disse.

”Og så er der en række af mine kunder, for hvem jeg virkelig er den Most Valued Business Partner, som vi gerne vil være hos Hansen Toft. De kunder kontakter mig med alle mulige spørgsmål om udviklingen af deres forretning for at få sparring og rådgivning.”

Når Anders Malthe Lauridsen ikke er konsulent og headhunter, så er han far. De tre børn skal både hentes, bringes, passes og forkæles, og med en hustru, der arbejder som jurist, tager han også sin tørn i familien.

”Og her kommer fleksibiliteten ind i billedet. Jeg kan godt passe både karriere og familie, når jeg selv kan få lov til at planlægge og prioritere min tid. Og det kan jeg heldigvis,” konstaterer han.


Blog