• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

1 til 1 Lederudvikling

Der er penge i ledere, der vokser med opgaven – hurtigt. Og udvikling af en leders præstation kan både accelereres og forstærkes.

Når succeskriterierne ændrer sig, er det lederen, der skal udvikle sig hurtigst. Tiden bliver en kritisk faktor, og det kan blive relevant at fokusere og accelerere lederens udvikling.

Hansen Tofts program for 1 til 1 Lederudvikling tager afsæt i den præstationsforbedring, lederen skal opnå og de forretningskritiske opgaver, der skal løses, mens lederen udvikler sig.

Vi skaber en helt unik Return-on-Investment for vores kunder, fordi ledernes udvikling accelereres og forstærkes, mens de løser deres primære opgaver on-the-job.

Vi hæver overliggeren for lederens præstation og stiller skarpt på de forretningsmæssige og personlige faktorer, der skal sikre lederen det nødvendige gennembrud. Og der skabes resultater i jobbet – ikke på skolebænken.

Vi coacher lederen med fokus på lederens kritiske ledelseskompetencer – evnen til at sætte retning, eksekvere, skabe velfungerende samarbejdsrelationer og frigøre energi i organisationen

Et 1 til 1 lederudviklingsforløb løber typisk over en periode på 4-6 måneder med coachingmøder hver 2.-3. uge. Processen involverer lederens chef både i opstarten og afslutning.

1 til 1 Lederudvikling er også en integreret del af vores Lederudviklingsprogrammer, der typisk involverer en direktion eller et lederteam. Læs mere om vores Lederudviklingsprogrammer her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk