• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Reception

 

Hansen Toft byder hjerteligt velkommen til Steen Lund og Anders Holmgaard – og åbner samtidigt nyt kontor i Kolding med 7 medarbejdere.

De to tunge headhunter-profiler Steen Lund og Anders Holmgaard forlader deres direktørstillinger i Mercuri Urval til fordel for Hansen Toft.

_W0A5645

De starter begge op i vores nye Kolding-afdeling 3. april 2017 sammen med 5 kolleger fra Hansen Toft. Den nye Kolding-afdeling supplerer dermed Hansen Tofts afdelinger i Aarhus og København.

”Vi er glade for at kunne offentliggøre to så store begivenheder på én gang. Fra vores nye afdeling i Kolding er vi endnu tættere på vores kunder i det sydjyske og på Fyn, og tilgangen af Steen Lund og Anders Holmgaard vil styrke bredden i vores sparring og rådgivning yderligere,” siger administrerende direktør i Hansen Toft, Karl Kristian Hansen.

Vi afholder reception fredag d. 21. april kl.  14.00, hvor du både inviteres indenfor i de nye lokaler på Birkemosevej 7C i Kolding og får mulighed for at hilse på de nye medarbejdere i Kolding. Samt naturligvis at netværke og nyde lidt god mad og et godt glas vin.

Vi glæder os til at se dig!

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk