Management consulting-virksomheden Hansen Toft opruster betydeligt. Det sker med tilgangen af to af headhunterbranchens helt tunge direktør-profiler, der indtræder som partnere i Hansen Tofts nye afdeling i Trekantområdet. Virksomheden med hovedsæde i Aarhus har allerede en afdeling i København og indtager nu også Kolding.

Hansen toft

Hansen Toft er i forvejen en markant spiller på markedet for Executive Search & Selection samt ledelses- og organisationsudvikling, og nu udvider virksomheden både geografisk og kompetencemæssigt.

Ny afdeling i Kolding

De to tunge headhunter-profiler, Steen Lund og Anders Holmgaard, forlader deres direktørstillinger i Mercuri Urval til fordel for virksomheden med hovedsæde i Aarhus. Det bliver dog ikke herfra, de skal arbejde. Samtidig med tilgangen af de to profiler åbner Hansen Toft en ny afdeling med i alt syv ansatte og ambition om flere på Birkemosevej 7C i Kolding, hvor der vil blive afholdt reception fredag den 21. april kl. 14.00-16.00.

“Vi er glade for at kunne offentliggøre to så store begivenheder på én gang. Fra vores nye afdeling i Kolding er vi endnu tættere på vores kunder i det sydjyske og på Fyn, og tilgangen af Steen Lund og Anders Holmgaard vil styrke bredden i vores sparring og rådgivning yderligere,” siger administrerende direktør i Hansen Toft, Karl Kristian Hansen.

Steen Lund og Anders Holmgaard er navne, der vækker genklang i store dele af dansk erhvervsliv og i Search & Selection-branchen, ikke mindst i det sydjyske og fynske område, hvor de begge har haft deres erhvervsmæssige udgangspunkt i mange år.

Nye partnere med stor tyngde og erfaring

”Steen Lund og Anders Holmgaard er tunge profiler i vores branche. Vores vurdering er, at de er det helt rigtige match for os og kan bidrage væsentligt som partnere til den fortsatte udvikling og vækst i Hansen Toft og ikke mindst til vores kunder. At Hansen Toft også er den rigtige virksomhed for to så kompetente profiler bekræfter os i, at vi gør noget rigtigt. Vi er meget stolte over at kunne byde Steen og Anders velkommen hos os,” fortæller Karl Kristian Hansen.

Anders Holmgaard er en meget erfaren direktør med omfattende ledelseserfaring fra konsulentbranchen og andre dele af dansk erhvervsliv. Som sparringspartner for bestyrelser, direktioner og øvrige ledelsesniveauer arbejder han med Search & Selection på tværs af brancher og som proceskonsulent med større, forretningsdrevne udviklingsforløb.

Steen Lund har omfattende direktørerfaring fra konsulentbranchen og fra andre dele af dansk erhvervsliv. Han er bredt anerkendt og værdsat som en yderst kompetent rådgiver og sparringspartner, særligt inden for Executive Search, for bestyrelser, direktioner og ledere på tværs af brancher og landegrænser.

Stærkt navn med høj integritet

Det er ikke kun direktør Karl Kristian Hansen, der glæder sig til at slå dørene op til den nye Kolding-afdeling med foreløbig syv medarbejdere. De to nye partnere glæder sig også.

”Vi havde begge lyst til at prøve noget nyt, og Hansen Toft er et professionelt og attraktivt alternativ i branchen. Hansen Toft har et meget stærkt navn i dansk erhvervsliv og er bredt anerkendt for et højt kompetenceniveau og høj integritet,” forklarer Steen Lund.

“Begge dele er meget vigtige for os og har altid kendetegnet vores arbejde. Derfor er valget af Hansen Toft oplagt. Virksomheden giver os den helt rigtige platform for at kunne videreføre et frugtbart samarbejde med virksomheder i det sydjyske og fynske område – og i resten af Danmark for den sags skyld,” tilføjer Anders Holmgaard.

Blog