• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Ny partner i Hansen Toft: Erling Jensen

Ny partner i Hansen Toft: Erling Jensen

Det er med stor fornøjelse, at vi kan meddele af Erling Jensen er startet som Partner i Hansen Toft. Erling har senest været administrerende direktør i JN Data med ansvar for +550 medarbejdere og en omsætning på 1,6 mia. kr. Kombineret med toplederposter i Jyske Bank og Nykredit har Erling opbygget stor erfaring inden for IT og Finans, herunder udvikling og implementering af strategi samt forretningsmodeller. Før tiden som administrerende direktør i JN Data har Erling mange års tung ledererfaring fra Nordea og IBM.

Fra vores nyetablerede kontor i Kolding skal Erling drive Search & Selection samt ledelses- og organisationsudvikling. Vi ser frem til at nyde godt af hans bidrag til den fortsatte udvikling af relationen mellem kunderne og Hansen Toft.

Erling_1200x628

Kontakt Erling på tlf. 2323 0600 eller på eje@hansentoft.dk

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk