Når vi hjælper vores kunder med at finde deres næste, vigtige medarbejder, løser vi langt oftest opgaven i en kombination af headhunting og annoncering;  Search & Selection.

I vores Search & Selection proces  er vores CV-database én af mange tiltrækningskanaler, som vi benytter til at finde den helt rigtige kandidat.

Vi er altid interesserede i at udbygge vores CV-database med nye kandidater, som vi både vurderer aktivt i forhold til aktuelle stillinger og i forhold til potentielle muligheder fremadrettet. Det er let at registrere dit CV hos os. Du laver et login til at oprette dit CV, som du kan bruge igen, når du vil opdatere dit CV, slette dit CV eller hvis du vil søge en stilling, som vi annoncerer via vores Jobportal.

Hansen Tofts CV-database overholder alle retningslinjer i Persondataloven, som betyder, at du er sikret fuld anonymitet. Ingen personlige og fortrolige oplysninger videregives uden dit samtykke.
Du kan til enhver tid vælge at slette dit CV eller meddele Hansen Toft A/S, at du ønsker det slettet.
Når du lægger dit CV i databasen, accepterer du samtidig, at Hansen Toft A/S opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med Persondataloven og Datatilsynets retningslinjer. Vi opbevarer dine oplysninger i 2 år.

Ønsker du at læse mere om Persondataloven, kan du besøge datatilsynets hjemmeside: www.datatilsynet.dk/offentlig/kort-om-persondataloven

Blog