• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Arrangement hos Kamstrup 1. oktober

kamstrup-banner


Nedenstående arrangement er beklageligvis aflyst!

Indbydelse til arrangement hos Kamstrup den 1. oktober

Deltag i et spændende arrangement hos Kamstrup A/S og hør mere om, hvordan Kamstrups Metering Systems Division løftede bundlinjen markant.

Kamstrup A/S og Hansen Toft indbyder til gå-hjem-møde med rundvisning på Kamstrup, gennemgang af processen ved divisionsdirektør Lars Bo Kristensen samt efterfølgende networking hos Kamstrup A/S, Industrivej 28, Stilling, 8660 Skanderborg, den 1. oktober kl. 15-17.00.

Tilmelding skal senest ske den 26. september ved henvendelse til Hansen Toft på:

mail@hansentoft.dk eller på telefonnr.: 70 25 04 07

Husk at skrive navn, virksomhed og telefonnr. på tilmeldingen, samt hvor mange I kommer.

 


SUCCESSEN HOS KAMSTRUP A/S

Et stort præstationsløft i ledergruppen har skabt markante forretningsmæssige resultater i Kamstrups Metering Systems Division. Kamstrups investering i lederudviklingsprocessen har givet pengene 30 gange igen – indtil videre.
Divisionsdirektør Lars Bo Kristensen stod foran en betydelig udfordring tilbage i slutningen af 2011. Han skulle løfte forretningen fra index 100 til index 250 på 3 år, målt på ordreindgang i 2014. Eller sagt på en anden måde: Vækst, som Kamstrup Metering Systems havde i udsigt på 3 år, skulle realiseres på kun 1 år.

 

Lars-Bo-Kristensen
”Lederudviklingsprocessen i Metering Systems divisionen har skabt bemærkelsesværdige resultater, blandt andet fordi der var en tydelig kobling af lederudvikling til de ønskede forretningsmæssige mål. Lederne er vokset med opgaven, og væksten på budlinjen har været meget høj. Der er ingen tvivl om, at vi ikke selv ville have kunnet skabe de resultater uden hjælp fra Pia Porse Wett Jørgensen og Karl Kristian Hansen, Hansen Toft A/S.” udtaler Lars Bo Kristensen, Division Director Metering Systems, Kamstrup A/S.
2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk