• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

On-board

Der er god forretning i nyansatte ledere, der kommer hurtigt om bord og tidligt begynder at præstere på højt niveau i jobbet og virksomheden.

Målet med Hansen Tofts Onboarding program er at accelerere og forstærke en ny leders præstation i jobbet og virksomheden – med fokus på de første 100 dage.

Erfaring fra flere tusinde ansættelser på ledelsesniveau har vist os, at en målrettet onboarding proces kan accelerere og forstærke en ny leders præstation væsentligt. En sidegevinst er, at den usikkerhed, der ofte er forbundet med den første periode i et nyt ansættelsesforhold, reduceres betydeligt.

Vi hæver overliggeren, definerer målene for de første 100 dage og stiller helt skarpt på de elementer, der kan sikre lederen et hurtigt og slagkraftigt gennembrud i jobbet.

Vi understøtter den nye leder via målrettet coaching og sparring med fokus på lederens evnen til at sætte retning, eksekvere, skabe velfungerende samarbejdsrelationer og frigøre energi i organisationen.

Onboarding er en naturlig forlængelse af succesfuld ansættelsesproces, ikke mindst på ledelsesniveau. Læs mere om Executive Search & Selection her.

Vores Onboarding program udspringer bl.a. af vores kompetencer og erfaringer fra Lederudvikling. Læs mere om Lederudvikling her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk