• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

2 års garanti

Vi tilbyder vores kunder markedets bedste garanti på ansættelser – 2 år.

Vi står på mål for vores løsninger og vil gerne tage et betydeligt medansvar for, at vores kandidat får succes i stillingen og virksomheden.

Vi kan gøre det, fordi vores træfsikkerhed er usædvanlig høj. Grundlagt på indsigt i vores kunders forretning, kvalitet i vores ansættelsesprocesser og høj faglig kompetence hos vores konsulenter og researchere.

Garantien træder i kraft, hvis den anbefalede kandidat opsiges eller opsiger sin stilling.

Garantien dækker i 2 år. I år 1 betales ikke honorar. I år 2 betales 50% af det oprindelige honorar. Direkte omkostninger viderefaktureres på sædvanlig vis.

Garantien er naturligvis betinget af, at Hansen Toft A/S deltager i opfølgningssamtaler samt at ansættelsesophøret ikke kan henføres til betydelige ændringer i jobindholdet eller præstationsvilkårene.

Udover garantien har vi hos Hansen Toft A/S en off-limit policy. Vores nuværende off-limit policy betyder, at vi – efter afslutningen af en Search & Selection opgave –  forpligter os til, i en periode på 1 år (gældende fra ansættelsestidspunktet), ikke at searche dvs. henvende os aktivt til ledere/medarbejdere hos vores kunder.  Hvis en leder/medarbejder selv aktivt reflekterer og søger på en opslået stillingsannonce, gælder vores off-limit policy ikke.

 

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk