• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Executive Coaching & Sparring

Alle topledere har fra tid til anden brug for friske øjne på de problemstillinger, der fylder mest i hverdagen – forretningen, ledelsesopgaven eller måske karrieren.

Som coach og sparringspartner for topledere er det vores opgave at bidrage med nye vinkler på de konkrete udfordringer, lederen står med.

Det kan ske som planlagte møder over en afgrænset periode, som faste kvartalsvise- eller halvårlige møder eller løbende – som en integreret del af samarbejdet – sideløbende med andre opgaver.

Omdrejningspunktet er toplederens behov i den aktuelle situation. Sidegevinsten er, at den lære- og udviklingsproces, der permanent er i gang hos de fleste topledere, forstærkes og accelereres.

Et Executive Coaching & Sparringsforløb løber typisk over 6-12 måneder med møder hver 2.-4. uge. Udgangspunktet er forretningen, strategien og ledelsespræstationen.

Vores rolle som coach og sparringspartner for topledere hænger nøje sammen med andre dele af vores forretning. Læs eksempelvis om Strategiudvikling her eller Organisationsudvikling her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk