• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Organisationsudvikling

En organisations primære opgave er at eksekvere virksomhedens strategi og skabe resultater, der flytter forretning.

Organisationsudvikling er derfor relevant, når en virksomhed ændrer strategi. Eller ikke lykkes med at eksekvere den nuværende strategi tilfredsstillende og skabe de ønskede resultater.

I Hansen Tofts program for Organisationsudvikling skræddersyer vi hvert enkelt forløb til den konkrete situation med blik for både den forretningsmæssige, organisatoriske og menneskelige forandring.

Vi tager afsæt i virksomhedens struktur, kerneprocesser og supportprocesser. Systematik og fokus påvirker adfærd – og adfærd skaber resultater. Målet er bl.a. at trimme og strømline de forretningskritiske processer, så de præcist afspejler, hvad virksomheden ønsker at opnå i markedet.

Vores managementkonsulenter veksler mellem rollen som katalysator, sparringspartner og coach – for lederteamet som helhed og for de individuelle deltagere efter behov. Processerne gennemføres altid i tæt samspil med den adm. direktør og lederteamet i virksomheden.

Organisationsudvikling kan også handle om at udvikle ledelsespræstation – og dermed lederudvikling.
Læs mere om lederudvikling her.

Organisationsudvikling kan også handle om at tilføre nye personligheder og kompetencer til organisationen.
Læs mere om Executive Search & Selection her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk