• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Marked og kunder

Hansen Toft er landsdækkende med kontorer i Aarhus, Kolding og København. Vores kunder er typisk virksomheder og koncerner, der med hovedsæde i Danmark opererer nationalt og internationalt. Eller internationale koncerner, der opererer i Danmark via datterselskaber.

Vi er ikke branchespecialister, men specialiserede i udvælgelse af ledere og udvikling af ledelsespræstation – på tværs af brancher.

Vi stræber efter et mangeårigt og udviklende samarbejde med vores kunder, der bygger på et fundament af fælles spilleregler og indbyrdes tillid. Og kan med glæde og stolthed konstatere, at mange af vores kunder har været med os i mange år – nogle siden opstarten i 2001.

Heldigvis kommer der også hvert år nye, spændende virksomheder til. Virksomheder, der er med til at udfordre og udvikle os med nye problemstillinger og nye vinkler.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk