Der er ikke altid behov for en fuld Search & Selection proces. Vi hjælper også vores kunder med dele af processen, når behovet opstår.

Personvurdering

Personvurdering er primært relevant, når du som kunde selv har gennemført første del af ansættelsesprocessen og ønsker at styrke beslutningsgrundlaget på slutkandidater. Alternativt gerne vil have vurderet niveauet hos en uopfordret ansøger eller gerne vil have vurderet potentialet hos en intern kandidat, eksempelvis med henblik på karriereløft.

En personvurdering tager afsæt i en jobprofil og briefing fra vores kunde. Vi tester – med udgangspunkt i jobprofilen – kandidatens personlighed og IQ, gennemfører dybdeinterview med kandidaten og tager de 3-5 vigtigste referencer. Herefter rapporterer vi kandidaten både skriftligt og mundtligt i forhold til jobprofilen.

Name Search

Name Search er primært relevant, når du som kunde har fået kendskab til potentielle kandidater i dit netværk eller branche, som du gerne vil i kontakt med – men ikke selv ønsker at kontakte.

Name Search tager som personvurderingen afsæt i en jobprofil og briefing fra vores kunde. Vi præsenteres for navne på mulige kandidater fra vores kunde og tager efterfølgende kontakt til dem – med henblik på interview og evt. personvurdering.

Personvurdering og Name Search er særskilte ydelser i Hansen Toft, men også integrerede ydelser i en fuld Search & Selection proces. Læs mere om Search & Selection, fuld proces, her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk