• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

International Search & Selection

Nøglen til succesfulde, internationale ansættelser er, at forretningskulturen fra moderselskabet kobles til den lokale indsigt i kandidatmarkedet.

Siden opstarten i 2001 har Hansen Toft lavet internationale ansættelser – fortrinsvis i Europa og Skandinavien – men også i USA, Sydamerika og Asien.

Vi samarbejder med en række internationale konsulentfirmaer inden for Search & Selection. Dette samarbejde betyder, at vi kan bistå ved Search & Selection af ledere og nøglepersoner i en lang række lande over hele verden. En løsning, hvor vi kombinerer vores viden om virksomheden med lokal indsigt i kandidatmarkedet. Vi kan derfor tilbyde en international proces med samme høje træfsikkerhed som i Danmark.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk