Der kan blive behov for et sporskifte i enhvers leders karriere. Og dermed også behov for fortrolig sparring, de bedste coaching metoder og adgang til executive jobmarkedet.

Hansen Tofts Executive Outplacement program skræddersyes til ledere, der ønsker en fokuseret og målrettet søgeproces for at komme tilbage i en stilling, der matcher ambitionsniveauet.

Vi udnytter vores indgående kendskab til jobmarkedet, vores kompetencer som sparringspartnere for erhvervsledere i mange virksomheder og vores speciale i lederudvikling og coaching. Det giver os særligt gode forudsætninger for at hjælpe ledere videre i karrieren.

Vi går i første del af processen helt tæt på kompetencer, track record, ambitionsniveau og personlighed. Målet er at skærpe fokus. Vi udfordrer, men vi lytter, før vi bidrager.

Efterfølgende stiller vi skarpt på de relevante muligheder i jobmarkedet, herunder konkrete jobs og relevante netværk. Vi laver en fokuseret plan i fællesskab og sætter den i gang. Ansøgningsprocessen, netværksmøder, jobsamtaler m.m. initieres, evalueres og skærpes løbende.

Forløbet løber typisk over en periode på mellem 3-6 mdr., men er i praksis uden tidsbegrænsning. Vi er med på sidelinjen, indtil lederen er tilbage i job. Processen skræddersyes til den enkelte leders behov og situation.

Vi har ligeledes et Executive Coaching & Sparring program, der tager udgangspunkt i de problemstillinger, der fylder mest i lederens hverdag, herunder forretningen, ledelsesopgaven eller karrieren. Du kan læse mere om Executive Coaching & Sparring her.

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk