• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Board Search & Selection

En virksomheds udvikling defineres af de beslutninger, bestyrelsen træffer. De rette nøglepersoner i bestyrelsen styrker beslutningskompetencen i virksomheden.

Ansættelser til bestyrelsen er en strategisk opgave, der er med til at bestemme virksomhedens succes. Med de rette nøglepersoner i bestyrelsen kan virksomheden styrke både sin beslutningsevne og beslutningskraft og heri kan nøglen til at skabe bedre forretningsmæssige resultater ligge.

Ansættelser til bestyrelser er en integreret del af Hansen Tofts Executive Search & Selection program. Vi sammensætter bestyrelser, der kan sætte den optimale retning for virksomheden og sikre, at de nødvendige forandringsinitiativer tages og gennemføres i tæt samspil med ejerkreds og direktion, så følger de gode resultater med.

Vores træfsikkerhed er ualmindelig høj. Vi mener, at det bl.a. hænger sammen med vores tilgang som management konsulenter, hvor indsigt i forretningsmæssige, organisatoriske- og ledelsesmæssige problemstillinger integreres helt naturligt i vores ansættelsesprocesser. Læs mere om Management Consulting her.

Vores processer er gennemprøvede og vores konsulenter er blandt de mest kompetente og erfarne i branchen.
Læs mere om vores Search & Selection proces her.

Vores høje træfsikkerhed betyder, at vi kan tilbyde vores kunder markedets bedste garanti på ansættelser.
Læs mere om vores 2-årige garanti på ansættelser her.

 

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk