• Executive

  Enhver styrkelse af en organisation på toplederniveau er en mulighed for at udvikle forretning.
  Læs mere her …

  Jobportal
 • Search & Selection

  Ansættelser skal flytte forretning. Det sikres bedst via høj kvalitet i ansættelsesprocesserne og flere topkvalificerede kandidater at vælge i mellem, hver gang.

  Læs mere
 • Lederudvikling

  Forbedring af en virksomheds top- og bundlinje kræver et toplederteam, der løfter deres præstation på de forretningskritiske områder. Som samlet lederteam og individuelt i forhold til deres ansvarsområder.

  Læs mere
 • Consulting

  Vi gennemfører forandringsprocesser, der hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. Dyb forankring i lederteamet er med til at gøre resultaterne permanente.

  Læs mere

Hansen Toft opruster på Sjælland med ansættelsen af ny Regional Director

 

Hansen Toft opruster på Sjælland med ansættelsen af ny Regional Director

Vi byder hjertelig velkommen til Marko Filipovic som ny partner i Hansen Toft og Regional Director for vores kontor i Lyngby.

Som facilitator og coach har Marko de seneste 19 år bidraget til at udvikle forretning og skabe gennembrud for virksomheder samt inspirere ledere og organisationer i over 60 forskellige brancher. Både som selvstændig rådgiver og som senior konsulent i et par af landets største konsulenthuse. Vi er meget glade for at kunne byde Marko velkommen i Hansen Toft og som leder af vores team på Sjælland.

Med udgangspunkt fra kontoret i Lyngby vil Marko målrette, forstærke og accelerere vores kunders udvikling – dels via Search & Selection af direktører, ledere og nøglepersoner – dels via Ledelsesudvikling, der flytter forretning og foregår ”in action” hos vores kunder.

Hansen Toft A/S består af konsulenter med mange års erfaring inden for Executive Search & Selection samt Management Consulting og har kontorer i Aarhus, Kolding og Lyngby.

Hvert år ansætter vi +225 ledere og nøglepersoner, hvoraf ca. 50 er på CXO-niveau. Samtidig faciliterer vi udviklingsforløb, der kombinerer forretnings- og ledelsesudvikling – og hjælper vores kunder med at vokse hurtigere, arbejde smartere og skabe ekstraordinære resultater. ”moving people. moving business”.

Vil du have gratis sparring om forretningsudvikling med Marko?

Vi tilbyder de 10 første, der booker et møde med Marko, 1 times gratis sparring om forretningsudvikling.

Ring til Marko på tlf. 25 317 317, eller send en mail på mfi@hansentoft.dk

2 års garanti
Markedets bedste garanti
på ansættelser – 2 år
Internationalt netværk